SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Basketbollklubb (SBBK)
Fotboll

Bli medlem i Södertälje Basketbollklubb (SBBK)
BLI STÖDMEDLEM!
Sommaraktiviteter med SBBK
2023-05-23 12:20

Vi arrangerar i sommar många olika aktiviteter både själva och med andra föreningar och aktörer. Det finns ett brett utbud och aktiviteter för alla målgrupper!

Vill du bidra till SBBK:s tillväxt?
2022-09-28 08:00

I dag växer SBBK väldigt mycket, det knakar i väggarna för att det är många som vill börja spela basket, men vi saknar en viktig roll, coacher!

 

Är det dags för dig att börja coacha i SBBK? Har du ett barn som spelar, en släkting eller en kompis barn eller bara är lite taggad på att coacha? Har du coachat förut eller har du ingen erfarenhet av coachande? Oavsett vill vi att du blir coach hos oss!

Vill du eller någon du känner börja spela basket?
2022-08-22 12:00

Vill du eller ditt barn börja spela basket? Har du en kompis som vill testa på basket eller kanske till och med en kusin som vill börja spela basket? Kanske har du redan fyllt i en intresseanmälan om att börja spela basket. Isåfall är det här en nyhet för dig!

BLI STÖDMEDLEM!
 
Följ oss på Instagram: @sodertaljebasketbollklubb
Besök vår webshop
SBBK Barn & Ungdom sponsras av