SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Basketbollklubb (SBBK)
Fotboll

VILL DU BÖRJA SPELA BASKET?
2023-08-07 11:00
Foto: Anna Zindranna Forsström

Med start idag börjar vi hantera de anmälningar som kommit in för de som vill börja spela basket, vi vill gärna hantera din eller ditt barns anmälan!

 

Vi har smurfbasket för våra minsta (födda 2017-2019) i år på följande platser: Täljegymnasiet, Pershagen, Enhörna och Lina. För barn födda 2016-2012 har vi EasyBasket med träningar runtom i hela Södertälje i en hall nära dig! För de födda 2011-2005 har vi ett gäng grupper man kan testa på som nybörjare och grupper för de som tränat basket tidigare! Man kan testa på basket hos oss två gånger innan man behöver bestämma sig för att fortsätta eller testa på andra aktiviteter!

 

För att läsa mer om hur mycket man tränar i vilken ålder eller kanske vad det kostar hittar du det vår hemsida eller genom att skicka ett mail till oss på Barn och Ungdom (du hittar våra mailadresser under ”Kontakt” på länken som kommer här efter), för att läsa mer klickar du här! För att anmäla dig eller ditt barn till att börja spela basket hos oss i SBBK klickar du här!