SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Basketbollklubb (SBBK)
Fotboll

På måndag 29 augusti startar träningen
2022-08-26 14:59

Hej!
Alla har fått en kallelse till måndagens träning. Om ni inte har fått kallelsen så hör av er. 

 

Charlotte och Betty fortsätter träna laget, men den här säsongen kommer vi få en hjälptränare på måndagar som heter Elsa, hon spelar själv basket i föreningen. Det kommer att bli ett värdefullt tillskott i tjejernas utveckling att få bli tränad av en person som själv är aktiv och kan massor med övningar. 

 

Vi har bestämt oss för att inte vara med i Stockholmsserien denna säsong. Men tjejerna kommer ändå få spela matcher i de lokala turneringarna som SBBK arrangerar i Täljehallen. Datumen för dessa ligger inlagda i kalendern. 

 

Laget har vuxit och vi är nu rejält många. Det är riktigt roligt men det ställer högre krav på disciplinen. Det är viktigt att tjejerna kommer i tid, har med sig skor, boll (stl 5) och vattenflaska. Vi tränar bara en timme och skorna behöver sitta på fötterna och vattenflaskan fylld, annars missar vi värdefull träningstid. Tränarna kommer endast ha med extra boll till de som är med för första gången och provar på. Annars förväntas spelarna ha med sig egen boll. Ni som inte har vändbara linnen behöver ta med två t-shirtar (en mörk och en ljus), så vi lätt kan dela in i grupper. 

 

Det ska bli så roligt att träffa tjejerna och dra igång basketsäsongen!

 

Hälsningar Charlotte, Betty och Elsa

 

Charlotte Fagerstedt

Mob 070 225 55 95