SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Basketbollklubb (SBBK)
Fotboll

Vill du eller någon du känner börja spela basket?
2022-08-22 12:00

Vill du eller ditt barn börja spela basket? Har du en kompis som vill testa på basket eller kanske till och med en kusin som vill börja spela basket? Kanske har du redan fyllt i en intresseanmälan om att börja spela basket. Isåfall är det här en nyhet för dig!

Nu har arbetet med att processa alla intresseanmälningar börjat på SBBK Barn och Ungdom. Under vecka 35 sätter alla Easy Basket-grupper (födda 2015-2011) och Smurfbasket-grupper (födda 2016-2018) samt våra "Grön och Vit"-lag (födda 2010 och äldre).

 

För dig som inte har fyllt en intresseanmälan än och tror att denna är komplicerad och tar lång tid - tvärtom! Formuläret du ska fylla i tar inte alls lång tid och du hittar den längst ner i den här nyheten och i annonserna som ligger till höger om denna nyhet: "Börja spela basket du också!" och "Smurfbasket för dig mellan 4-6 år". 

 

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={FC26AD4F-3070-45AE-A56E-ED43B29B0BED}

 

Vid frågor kontakta:

Barney Almström

Axel Gustafsson

Alexander Wikner Nordberg

 

TIPS: Kontaktuppgifter till SBBK Barn och Ungdom hittar du under rubriken "Kontakt" i den gröna toppmenyn!

 
Följ oss på Instagram: @sodertaljebasketbollklubb
Besök vår webshop
SBBK Barn & Ungdom sponsras av