SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Basketbollklubb (SBBK)
Fotboll

Sommaraktiviteter med SBBK
2023-05-23 12:20

Vi arrangerar i sommar många olika aktiviteter både själva och med andra föreningar och aktörer. Det finns ett brett utbud och aktiviteter för alla målgrupper!

Sommarlovsbasket

 

Onsdag till fredag under vecka 24 (14-16 juni) arrangerar vi Sommarlovsbasket i Täljehallen. Lägret riktar sig mot barn födda 2015-2011. Lägret är denna gång tre dagar, dessa dagar kommer att innehålla allt från en tipspromenad till basketträningar och basketturnering.

 

Vad? Höstlovsläger för flickor och pojkar födda 2011-2015

När? 14 juni - 16 juni 2023

Tid? 08:45-14.00

Var? Täljehallen

Kostnad? 900 kr (i priset ingår lunch, mellanmål & t-shirt)

 

Anmälan ditt barn genom att klicka här.

Sista anmälningsdag är 2 juni!

 

Läs mer om lägret genom att klicka här!

 

 

Multisportis

 

Måndag till torsdag vecka 25 (19 - 22 juni) får du möjlighet att träna basket, volleyboll, karate, friidrott, truppgymnastik och badminton på ett och samma läger tillsammans med nya och gamla kompisar under ledning av engagerade och positiva ledare från de sex arrangörsföreningarna som under denna vecka går samman och gör detta läger möjligt. 

 

Alla barn födda 2015-2010 är välkomna att anmäla sig. Vi delar upp deltagarna i grupper baserat på ålder för att ge möjlighet till nya vänskaper och träning efter ålder. Lägret kostar 1 300 kr och då ingår förutom träningen en läger t-shirt, samt lunch och frukt för att orka träna hela dagen.

 

Anmäl dig genom att klicka här!

 

Läs mer om lägret genom att klicka här!

 

 

Mötesplats Södertälje

 

Under sommaren går Mötesplats Södertälje in i sitt tredje verksamhetsår! Projektet är en satsning som SBBK leder tillsammans med sju andra aktörer: Telge, Södertälje Kommun, Södertälje Futsal Club, Idrott Utan Gränser, Södertälje City, Ung Fritid, LEBI Skol IF och RF SISU Sörmland. 

 

Satsningen syftar till att bidra till att fortsätta utveckla samverkan mellan olika aktörer i Södertälje kommun. Därtill ska det bidra till fler trygga och meningsfulla lovaktiviteter för barn och ungdomar i prioriterade stadsdelar i Södertälje och i Södertälje City.

 

Mötesplats Södertälje ska också inspirera till och arrangera verksamhet för spontanidrott och rörelseglädje samt göra idrotten mer lättillgänglig genom att erbjuda kostnadsfria idrottsaktiviteter i bostadsområden i Södertälje. Vi ska också utmana, stötta och utveckla nya unga ledare inom Södertäljeidrotten, detta genom att erbjuda totalt 24 ungdomar i Södertälje en feriepraktik varav 50% av ledarna är kvinnor. Liksom ledarna ska runt 50% av deltagarna vara tjejer!

 

Du kan läsa mer om Mötesplats Södertälje på projektets egna hemsida - Klicka här!

 

OBS! Ingen anmälan krävs och deltagande är helt kostnadsfritt!

 

 

Street Basket Festival

 

Lördagen den 17 juni håller vi hus nere på Stora Torget i Södertälje City. Då passar vi på och arrangerar Södertälje Street Basket Festival för femte gången och andra gången på Stora Torget. Turneringen är en 3x3-turneringen där deltagande lag spelar 12-minuters matcher mot en korg. 

 

Stora Torget kommer bli en festivalyta med food trucks, hoppborg, läktare och en riktig basketshow. Även om ni inte är med och spelar är ni varmt välkomna att sitta och njuta på läktaren med en hamburgare i vänsterhanden och churros i den andra. Varmt välkomna lördagen den 17 juni på Stora Torget! Vi tar med oss basketen till torget så tar ni med er det fina vädret och den härliga stämningen!

 

Läs mer om turneringen genom att klicka här!

 

 

SBBK:s sommarläger i Eskilstuna

 

Under vecka 32 vill SBBK tillsammans med alla spelare födda 2011- 2008 och våra coacher åka på sommarläger!

Vi vill genom ett gemensamt läger med många basketpass och varierade och roliga aktiviteter och tävlingar utvecklas som basketspelare, och lära känna många nya basketkompisar i föreningen!

Årets läger kommer att genomföras den 10-13 augusti och blir en repris på våra uppskattade sommarläger 2020, 2021 och 2022.

Lägret genomförs i Eskilstuna vid natursköna Vilsta sportområde. På området där vi bor finns baskethall samt tillgång till badplats och stora grönområden för utomhusaktiviteter.

 

Vi vill önska alla en riktigt trevlig och härlig sommar!


Vänliga hälsningar

SBBK Barn och Ungdom

Alexander, Axel & Barney

 
Följ oss på Instagram: @sodertaljebasketbollklubb
Besök vår webshop
SBBK Barn & Ungdom sponsras av